Personvern

Her kan du lese og finne ut av hvordan MAZING AS samler inn og bruker personopplysninger. Din sikkerhet og personvern er viktig for oss og derfor er vi “https” sikkert nettsted. Dette betyr at informasjon du sender til nettstedet MAZING.no er privat. Du kan se dette ved “sikker” teksten til venstre for URLen i nettleseren din. Personopplysninger kan være all informasjon du skriver inn på nettsiden, som navn og annen kontakt informasjon.

For å gjøre et varekjøp hos oss, vil vi måtte innhente følge informasjon fra deg:

  • Ditt navn
  • Din epostadresse
  • Ditt telefonnummer
  • Din adresse

Dette er nødvendig informasjon vi må hente for at varen kan bli levert til rett person. Denne informasjonen blir lagret i vårt system og kan kun bli sett av administrator av nettsiden MAZING.no

INNSYNSRETT OG RETT TIL KORRIGERING

Du har rett til å få bekreftet om vi behandler personopplysninger om deg. Du kan få innsyn i personopplysningene og be om en kopi av de personopplysningene vi behandler om deg. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktig eller er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27.

COOKIES

Her finner du mer informasjon om vår bruk av informasjonskapsler.

HVA ER EN INFORMASJONSKAPSEL?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din når du besøker et nettsted. MAZING.no bruker seg av informasjonskapsler, slik at vi kan samle inn informasjon av hvordan våre kunder bruker nettstedet vårt. På denne måten kan vi benytte oss av denne informasjon til å gi dere en bedre handleopplevelse, og mer målrettet markedsføring. Eksempler på informasjonskapsler er å se hvilke sider kunder besøker, hvor lang tid kunder er inne på siden og hvilke sider kunden kommer fra.

Ønsker du å slette eller blokkere informasjonskapsler, kan dette enkelt gjøres  i innstillingene for din nettleser.

HVILKE INFORMASJONSKAPSLER BRUKER MAZING?

Facebook Busniess manager – det lagres en informasjonskapsel for å tilpasse annonseinnholdet i Facebooks annonseprogram, samt en pixelkode som sporer trafikk, klikk og informasjon fra besøkende. (Geografisk område, alder osv. Sensitiv informasjon vil alltid være anonymisert) 

Google Analytics – her lagres informasjonskapsler for å analysere hvordan de besøkende bruker nettstedet. IP-adresse og transaksjons-ID i sporingen anonymiseres.

Hotjar – det lagres en informasjonskapsel for å analysere hvordan den besøkende navigerer på nettstedet.